Conny_Helsloot

Spiegeltje Spiegeltje Atelier wordt vorm gegeven door Conny Helsloot.

Vertrouwen en veiligheid

In het atelier wordt gewerkt in vertrouwen en veiligheid aan zingevende opdrachten. 

Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en technieken. In eerste instantie wordt een probleem non-verbaal aangepakt. Hiermee wordt het kunstzinnig werk een spiegel voor bewuste en onbewuste processen.

Specialisme

Ik heb een pedagogische opleiding gevolgd en heb gewerkt met kinderen binnen de jeugdgezondheidszorg. Ik heb mij gespecialiseerd in kinder- en jongerenproblematiek, verlies, life-events en rouwsituaties.

Ik heb onder meer de opleidingen praktische psychologie, kunstzinnige coaching, de training PresentChild©, geboorte in kaart, creatieve therapie en innerlijke ontwikkeling gevolgd. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in de genezende werking van tekenen en het interpreteren van kleurgebruik. Ook heb ik de training rouwverwerking en stervensbegeleiding met kinderen en jongeren bij stichting Achter de Regenboog gevolgd.

Oplossingsgericht

Ik werk oplossingsgericht. Samen met het kind of de volwassene wordt gezocht naar inzichten. In praktische stappen ontstaat een dynamische samenwerking die leidt tot speelse oplossingen en handvatten.

Bent u benieuwd of ik u kan helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.