zon

Lifecoaching

Kunstzinnige lifecoaching gaat om wie je in de kern bent. Kunstzinnig werken is het middel; jezelf ontdekken, jezelf ontwikkelen en daarna jezelf verstevigen, het doel.

Wanneer er sprake is van onbalans tussen denken, voelen en handelen kan door middel van gerichte opdrachten de verstoorde balans weer in evenwicht komen. Door het creatief werken maakt u uw gevoelens, gedachten en idee├źn over zowel uw innerlijke als uiterlijke wereld zichtbaar.

Dit betekent dat u leert luisteren naar uw hart en dat u moedig genoeg bent om uiting te geven aan datgene wat u nu bezighoudt.

Uw vraag

De oefeningen worden afgestemd op de hulpvraag. U gaat aan de slag met diverse materialen en activiteiten. Dit kunnen onder meer zijn: schilderen, tekenen, boetseren, muziek, collages maken, schrijfopdrachten, ontspanning- en ademhalingsoefeningen.

De mens en kunst

De relatie tussen mens en kunst is er al sinds ons ontstaan. Met behulp van tekeningen vond communicatie plaats en konden mensen hun diepste gevoelens zichtbaar maken en ontwikkelen.

De symbolen en het kleurgebruik zijn een vorm van taal. Het maken van kunst gebeurd vanuit onze zielbeleving.

U hoeft bij Spiegeltje Spiegeltje Atelier geen kunstenaar te zijn. Spelenderwijs gaan we aan de slag. Het accent ligt niet op artistiek, maar juist op authentiek bezig zijn.

De weg er naar toe is belangrijker dan het eindresultaat.

Benieuwd of dit traject bij u past?

Neem, geheel vrijblijvend, contact op met Conny via 06-36030952 of stuur een bericht.