Conny_Helsloot

Spiegeltje Spiegeltje Atelier wordt vorm gegeven door Conny Helsloot.

In een een groene omgeving wordt in een klein en prettig atelier gewerkt. Alle trajecten zijn individueel. De gemaakte werken mogen vanzelfsprekend mee worden genomen. Materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

Vertrouwen en veiligheid

In het atelier werk je in vertrouwen en veiligheid aan zingevende opdrachten.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en technieken. Bij rouw- en verlies begeleiding pakken we een probleem non-verbaal aan. Hiermee wordt het kunstzinnig werk een spiegel voor bewuste en onbewuste processen. Deze methodiek is ook zeer geschikt bij trajecten met kinderen.

Specialisme

Ik heb een pedagogische opleiding gevolgd en een ruime ervaring met kinderen binnen de jeugdgezondheidszorg. Door mijn studies heb ik mij gespecialiseerd in kinder- en jongerenproblematiek, gedrag van kinderen, de invloed van life-events en rouwsituaties bij overlijden of scheiding.

In de loop der jaren heb ik de volgende opleidingen gevolgd: Praktische Psychologie, Kunstzinnige Coaching, de training PresentChild©, Geboorte in Kaart, Creatieve Therapie en Innerlijke Ontwikkeling. Door mij ook te verdiepen in de genezende werking van tekenen en het interpreteren van kleurgebruik voeg ik een extra dimensie toe aan het kunstzinnig werken. Daarnaast heb ik de training rouwverwerking en stervensbegeleiding met kinderen en jongeren bij stichting Achter de Regenboog gevolgd.

Oplossingsgericht

Ik werk oplossingsgericht. Samen met het kind, de ouder(s) of de volwassene wordt gezocht naar inzichten. In praktische stappen ontstaat een dynamische samenwerking die leidt tot speelse oplossingen en handvatten.

Bent u benieuwd of ik u kan helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op op 06-36030952 of stuur een bericht.